streda 29. januára 2014

Thorildsplan


Is yet another amazing Stockholm train station, tiled to shape characters from computer games. I used to love play Super Mario, but even more than that I loved the Bomberman game. Do you remember it? :)
All the colors on clothes are something unusual for me, but when I first saw this Retart scarf with Alica Gurinova's artwork online, I knew I had to have it. The scarf keeps you warm and the colors liven up the day. My favourite Retart piece is this wallet, depicting the botanical garden from the bottom. So geniously designed, every time you look at it, something you havent seen before appears.
Thorildsplan coordinates: 59° 19′ 53.5″ N, 18° 0′ 55.3″ E

Je ďalšou z geniálnych štokholmských staníc, kachličky tvoria postavičky a prvky z počítačových hier, hlavne zo Super Maria. Ja si spomínam, že najradšej som hrala Bombermana, pamätáte si? :)
Takéto farebné a vzorové oblečenie je pre mňa nezvyčajné, mám pocit, ale keď som prvýkrát videla túto Retart šatku od Alice Gurínovej online, vedela som, že mi patrí. V šatke je teplučko a tie farby skrášľujú deň. Veľmi sa mi od Retart páči aj táto peňaženka s bratislavskou Botanickou záhradou. Každý raz sa na ňu pozriem, objaví sa niečo, čo som predtým nevidela.
Súradnice na Thorildsplan: 59° 19′ 53.5″ N, 18° 0′ 55.3″ E


Wearing:
me&m Faux Fur Reversible Vest
Leather / Fur Doc Martens

6 komentárov:

  1. a ja som si uz myslela, ze v Tvojom svete je vsetko naozaj v makkych tlmenych farbach...tak ale tu si zas zladena ku kachlickam a zladenie sa k veciam typu obalka prave citanej knihy, ponozky ladiace k indexu atd. sa vzdy rata..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tej Alicinej ilustracii som neodolala :)
      Na tych nefarbach je super, ze sa navzajom nevyrusuju :)

      Odstrániť
  2. Joj, farebna Pau! Perfektne ;) Strasne sa mi to paci a viem si predstavit, ze by som sa na chvilu stala Mariom ;) Skakala a tak, a v hlave by mi hrala hudbicka ;) xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Satka je prekrasna :) a ako je v Stockholme? zima velmi?

    OdpovedaťOdstrániť