pondelok 10. februára 2014

Södra Teatern


Is the oldest private theatre in Stockholm's Södermalm island, near Slussen T-bana stop. It is used both for plays as well as for concerts or seminars. There is a bar within Södra Teatern, as well as an exterior terrace, which is used during summer months, when you can come here to have a beer or ever-so-popular Korv (hot-dog type small savoury treat) and to enjoy the spectacular view of Stockholm.
I personally like their foyer, but I can't wait for spring to come so I would be able to pop by to sit and stare at Stockholm's rooftops.
The days are getting longer, the temperature is 4 degrees - good signs!
Before going to Södra, I would suggest to check their program as the bar is not always open to public.
Have a good week! :)
Södra Teatern coordinates: 59° 19′ 6″ N, 18° 4′ 27″ E

Je najstaršie švédske súkromné divadlo, blízko pri zastávke metra Slussen na ostrove Södermalm. Divadlo sa používa na predstavenia, rovnako ako na koncerty alebo konferencie. V budove Södra Teatern je aj bar s nádherným výhľadom a vonku je terasa, ktorú v lete pokryjú drevené stoly a dá sa tam ísť na pivko alebo superpopulárny Korv (hot-dog). 
Mne sa veľmi páči ich foajé a už sa neviem dočkať jari, kedy sem budem určite chodiť si sadnúť a pozerať na výhľad. Dni sa už len predlžujú, teplomer ukazuje 4 stupne Celzia.
Pozrite si program Södra Teatern tu, predtým, než sa tam vyberiete, bar totiž nieje otvorený stále.
A majte krásny týždeň :)
Súradnice na Södra Teatern: 59° 19′ 6″ N, 18° 4′ 27″ E


Wearing

me&m Faux Fur & Wool/Cashmere Reversible Vest
COS Poplin shirt
COS wool scarf
COS Leather handbag
Leather / Fur Doc Martens

4 komentáre:

  1. Hm, 4 stupne, nebola ti zima na ramena/ruky? :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mna funguje celu zimu druha koza: nosim vacsinou take obtiahnute bavlnene tricka s 3/4 rukavmi pod vsetko :)

      Odstrániť
    2. to je zaujimave. ale pockat, nie je ti potom vo vnutri zas teplo? :D (ale co ja viem, mozn, ze tam je zima aj v budovach :) )

      Odstrániť
    3. Co ja viem - Zalezi asi ako kde kuria a ako si tam dlho. A aku mas znesitelnost alebo aka si otuzila. Ale ako kazdy, aj ja sa snazim obliect tak, aby mi bolo Lagom (ako Svedi hovoria: akurat) :)

      Odstrániť