nedeľa 26. októbra 2014

Stockholms universitetsbibliotek


The University of Stockholm consists of four faculties, researching law, humanities, mathemartical and natural sciences. The main campus lies on the North-Eastern part of Stockholm and that is where the main library is located also.
It has been recently reconstructed and you can still struggle to find what you´re looking for :) The library has a great section of Artchitecture & Fashion theory, as well as art books, both theoretical and portfolios. I managed to pick up five of them this time.
The bag fits everything in and solves my issue with not being able to get a bag big enough for my large laptop. So it´s just to be careful not to show too much, since it´s see-through :)
Coordinates: 59.365202, 18.058370

...

Na Štokholmskej Univerzite sa dá študovať právo, sociálne a humanitné vedy a prírodné odbory. Leží smerom na severovýchod od centra mesta a v jej obrovskom kampuse je aj štokholmská univerzitná knižnica.
Nedávno ju rekonštruovali a ešte stále je niekedy ťažké nájsť to, čo hľadáte. Knižnica má ale skvelú zbierku teórie módy a architektúry, rovnako ako obrovské množstvo publikácií o umení, teoretických, aj portfólií. Tentokrát sa mi tam podarilo vymyslieť si názov pre diplomovku a vziať si domov 5 kníh.
Do tejto tašky sa zmestí všetko a vyriešila aj môj problém so zháňaním tašky, do ktorej by sa zmestil môj enormný počítač. 
Súradnice: 59.365202, 18.058370









This book on Japanese interiors was really impressive.








Wearing

4 komentáre:

  1. Whoa ta shopperka je mega kul! Faktze z Ikea? ;) koukam ze ve svedsku taky tma jak v pytli uz ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha nie uplne Ikea, je to BACK (http://annsofieback.com/), ale inspirovane ikeou haha

      Odstrániť
  2. tak do takejto kniznice je radost chodit :)

    OdpovedaťOdstrániť